Post new topic Reply to topic  [ 548 posts ]  Go to page Previous  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37  Next
Author Message
 Post subject: Re: Re: Discussion of FlyByU's Freelancer Server & Mod
 Post Posted: Sat Feb 16, 2013 11:09 am 
Offline
Member
Member
User avatar

Joined: Mon May 05, 2008 5:44 am
Posts: 834
Haven't checked and probably won't be able to tell since, I don't pay that much attention to my bank half the time but, thanks. It helps. :D 8)

_________________
Image
Freelancer
13 Years & Counting.

| Universal Trading 46563 |


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Re: Discussion of FlyByU's Freelancer Server & Mod
 Post Posted: Tue Feb 26, 2013 1:12 pm 
Offline
Member
Member

Joined: Sun Nov 01, 2009 3:18 am
Posts: 76
10 days and no shout outs from anyone. Helloooo


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Re: Discussion of FlyByU's Freelancer Server & Mod
 Post Posted: Fri Mar 01, 2013 2:34 am 
Offline
Member
Member

Joined: Sun Nov 01, 2009 3:18 am
Posts: 76
cant see the server tonight


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Re: Discussion of FlyByU's Freelancer Server & Mod
 Post Posted: Fri Mar 01, 2013 2:35 am 
Offline
Member
Member

Joined: Sun Nov 01, 2009 3:18 am
Posts: 76
cant see the server tonight


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Re: Discussion of FlyByU's Freelancer Server & Mod
 Post Posted: Fri Mar 01, 2013 7:37 am 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Mon Jan 07, 2008 11:24 pm
Posts: 558
Location: Indiana, U.S.A.
We lost power and services for awhile its back up now.


Top 
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: Re: Discussion of FlyByU's Freelancer Server & Mod
 Post Posted: Fri Mar 01, 2013 11:32 am 
Offline
Member
Member
User avatar

Joined: Mon May 05, 2008 5:44 am
Posts: 834
There's an echo in here...

_________________
Image
Freelancer
13 Years & Counting.

| Universal Trading 46563 |


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Re: Discussion of FlyByU's Freelancer Server & Mod
 Post Posted: Fri Mar 01, 2013 11:33 am 
Offline
Member
Member
User avatar

Joined: Mon May 05, 2008 5:44 am
Posts: 834
There's an echo in here...










:lol:

_________________
Image
Freelancer
13 Years & Counting.

| Universal Trading 46563 |


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Re: Discussion of FlyByU's Freelancer Server & Mod
 Post Posted: Fri Mar 01, 2013 1:01 pm 
Offline
Member
Member

Joined: Sun Nov 01, 2009 3:18 am
Posts: 76
just wanted to make sure you heard me, heard me, heard, me , me me


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Re: Discussion of FlyByU's Freelancer Server & Mod
 Post Posted: Fri Mar 01, 2013 1:01 pm 
Offline
Member
Member

Joined: Sun Nov 01, 2009 3:18 am
Posts: 76
:-)


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Discussion of FlyByU's Freelancer Server & Mod
 Post Posted: Wed Mar 06, 2013 9:02 am 
Offline
Member
Member

Joined: Wed Mar 14, 2012 4:32 pm
Posts: 362
I went through the map, sadly with a toon that is not able to receive awards... ;-( , but I am stuck.

I got the 51 Systems, and I got the 152 Jump Holes. Bases though are beating me to death. I went through the F-6 map, and have made up a Printed List of all of them, and have, both on my list, and on the print out, a total of only 170 bases. I know from completing with other toon that there are 171 of them, but the missing one does not show up any place I have looked. I have docked at the Four new added...Where did I miss one?? Any ideas???

Thanks.


Top 
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: Re: Discussion of FlyByU's Freelancer Server & Mod
 Post Posted: Wed Mar 06, 2013 10:53 am 
Offline
Member
Member

Joined: Wed Mar 14, 2012 4:32 pm
Posts: 362
And,,,It only gets worse.

I loaded a toon that has 171 bases, and went through the F-6 with that one, and came up with the same count of 170 as I have one Lone-Wolf, Why?? Why?? Why??


Top 
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: Re: Discussion of FlyByU's Freelancer Server & Mod
 Post Posted: Wed Mar 06, 2013 12:34 pm 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Mon Jan 07, 2008 11:24 pm
Posts: 558
Location: Indiana, U.S.A.
Lone-Wolf wrote:
And,,,It only gets worse.

I loaded a toon that has 171 bases, and went through the F-6 with that one, and came up with the same count of 170 as I have one Lone-Wolf, Why?? Why?? Why??



Takagi's Base you can get to and land on it and get back but it's tough and very hard to do. Hint use a very small agile ship...


Top 
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: Re: Discussion of FlyByU's Freelancer Server & Mod
 Post Posted: Wed Mar 06, 2013 3:14 pm 
Offline
Member
Member

Joined: Wed Mar 14, 2012 4:32 pm
Posts: 362
FlyByU wrote:
Lone-Wolf wrote:
And,,,It only gets worse.

I loaded a toon that has 171 bases, and went through the F-6 with that one, and came up with the same count of 170 as I have one Lone-Wolf, Why?? Why?? Why??



Takagi's Base you can get to and land on it and get back but it's tough and very hard to do. Hint use a very small agile ship...


I don't recall taking my L.W.F.A. toon to Takagi's, and that has 171 bases..?

Lomar & TFO Katarn(sp??) have 171, did either go to Takagi's?


Top 
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: Discussion of FlyByU's Freelancer Server & Mod
 Post Posted: Wed Mar 06, 2013 9:10 pm 
Offline
Member
Member

Joined: Thu Jun 21, 2012 4:40 pm
Posts: 93
Lone-Wolf wrote:
FlyByU wrote:
Lone-Wolf wrote:
And,,,It only gets worse.

I loaded a toon that has 171 bases, and went through the F-6 with that one, and came up with the same count of 170 as I have one Lone-Wolf, Why?? Why?? Why??



Takagi's Base you can get to and land on it and get back but it's tough and very hard to do. Hint use a very small agile ship...


I don't recall taking my L.W.F.A. toon to Takagi's, and that has 171 bases..?

Lomar & TFO Katarn(sp??) have 171, did either go to Takagi's?



Sorry haven't been playing this server too much lately, but that will change soon. Lone-Wolf I have a dilemma with that problem as well. I deleted several completely upgraded toons missing 1 or 2 bases or JHs. The systems are easy IMHO then the JHs but the bases are a PAIN! My 1st toon (Lomar) to get the bases last, I had a system of starting at the top of the Universe Map and went thru each system left to right and right to left on a horizontal grid. That base was easy to find that way it was in Kusari Space. However I think it is hard coded in the game to hide the base on subsequent characters after gaining those stats for I have had a very hard time finding 1 base on a character with 30+ hours :lol: The first method I used is useless, and I haven't made it to Tekagis' yet, but thanks FBU I hope my Dagger II will make that quest! How many cookies for 172 bases? :lol: :roll: My next move is to go thru each system and visit each base regardless of what the Nav Map or Base List says. like I alluded to earlier I think it is masked to make it more difficult but that is just an opinion. I built a new computer from scratch so-to-speak and have 4GBs of available GPU without a Video Card :lol: I've been playing DarkStar 1 in 1920 x1080 resolution and am almost thru again. See you soon and good luck & strategy Lomar out.


Top 
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: Re: Discussion of FlyByU's Freelancer Server & Mod
 Post Posted: Wed Mar 06, 2013 9:45 pm 
Offline
Member
Member

Joined: Wed Mar 14, 2012 4:32 pm
Posts: 362
The last time I had an issue with missing one base, it was in either Galileo or Kepler, but that was back when base count was about 165.

This round, I am wondering whether or not BS Essex may not have registered on my count, not sure on that, but it still only counts to the 170. Then a printed base list matches my F-6 count, and the search goes on.

(I was able to find my missing JH while looking for the base, so all is not bad)


Top 
 Profile E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 548 posts ]  Go to page Previous  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron